Myten om Island

Om det bara är en insikt ni skall ha med er från denna blogg, så är det vad som kommer behandlas i detta inlägg. Anledningen att det är så viktigt torde vara uppenbart efter ni läst igenom allt. Det är dags för världens befolkning att inse den onda sanningen om Island: Island finns inte.

Nu tänker några svaga själar kanske att den där Per är en idiot, för jajg är ganska säkert på att Island finns, men så är inte fallet. Det är alltid svårt att acceptera stora komplotter som lögner, och speciellt i denna ofantliga omfattning. Det är en internationell konspiration vilken har sitt ursprung i Irland samt Kina (vilket på grund av vissa osmidigheter vid skapandet ledde till den urgamla fejden mellan Irland och England, samt Kina och Japan - många tror att dessa fejder har annat ursprung, men så är troligen inte fallet alltså), och som lyckats hållas dold mycket länge.

Innan jag avslöjar vad "Island" egentligen är kommer jag räkna upp de faktorer som ledde mig till min slutsats:


Geografisk sammansättningur och historiskt ursprungir
Island sägs vara en vulkanö, på vilken endast kustområdena är beboeliga. Inlandet skall alltså vara fullt av vulkaner, berg, geysrar, glaciärer, sand och häxor... så man är förpassad till att husera endast vid kusterna! Förbannat smidigt, eller hur? Då tänkte troligen de norska vikingarna år 874 att "JA JÄVLIR! Här är en obeboelig ö - låtom oss befolka den!" Det går helt enkelt inte ihop.

Hela beskrivningen av landskapet på Island är som gjord för att avskräcka människor från att besöka stället. Alla högst troligast är det så för att "Island" faktiskt är någonting annat än ett land.


Små hästingur
I forna tider användes alltså små små löjliga hästar som färdmedel på denna ö. Robusta vikingar red på dessa. Dessa vikingar hade rustning och vapen och vägde säkert många hundra kilo, men likväl red de på vad som skall vara hästarnas motsvarighet till hundarnas chiuaua; shetlandsponnyn.

Var kom dessa hästar från? Bodde de på ön innan vikingarna kom dit, kanske? Tog någon med små hästar på en båt, för att dessa var lättare att ta med än riktiga hästar? Vem avlade fram dessa hästar, och till vilken nytta? Hästar är arbetsdjur, och arbetar bättre ju starkare de är. Det känns som en ganska skralt genomtänkt idé då att använda minihästar.

Knappast troligt.


Språkir
På Island talas isländska. Isländska är ett språk påhittat för att äckla folk, litet som skånska. Språket kommer från gammal norska, fast för att göra det allt mindre trovärdigt lade man till värdelösa bokstäver. Dessa bokstäver kan se ut på följande vis:

ð    - i stället för d... och t
æ   - i stället för ä
tʰ    - när ett vanligt t inte räcker för att beskriva hur hårt konsonanten ska låta
r̥     - r, uttalat sjungande
m̥   - m med eftertryck kanske
ɛ    - ett resultat av inavel (de nära besläktade 3:orna samt E:en)
ɲ̊    - vem fan vet vad detta är?
f     - stulen rakt av, fast ändå efterbliven

Kom igen! Det är som taget ur någonting skrivet av Astrid Lindgren, och även rövarspråket var enklare att förstå. Det finns alltså en bokstav som är en blandning av n, j och å: ɲ̊! KOM IGEN!!! Allt för att förvirra potentiella turister, eller besökare av annat slag. De som ligger bakom konspirationen vill inte att folk hälsar på, eftersom det skulle undanröja vad som försiggår egentligen.


Slutsats...

Efter den del efterforskning stod det klart att vad "Island" egentligen var är någonting helt annat än ett land befolkat av oborstade vikingar. Island är en gigantisk anläggning, som ligger i nordöstra delen av Grönland. En internationell lekplats för galna professorer samt en samlingsplats och fristad för illegal verksamhet.

Om du vinner en resa till Island kommer du inte se dina släktingar igen, om du har tur. Har du tur så kommer du få det, fast utan njurar och lever - de kommer nämligen stjälas av dig på "Island" medan du är nedsövd och får minnen av geyserutbrott och fjällvandring inpräntat i skallen med hjälp av LASER.

På Island finns en av världens största marknad för bland annat plutonium, slavar och upphovsrättsskyddad media. Själva ön som sådan är lika mycket myt som Atlantis. Man kan inte se Island från rymden; de bilder ni ser på kartor är helt enkelt monterade.

Island är vad föräldrar i Norge och Finland berättar om för sina barn för att få dem att uppföra sig. Det har samma skräckinjagande effekt som tomten har jag hört; exempel på detta är det klassiska norska ordspråket "Skrypp di elle osså ha du hamne på Islande innen du vei hva som hend di", översatt till Skärp dig så vi inte skickar dig till Island! 

Jag vet i ärlighetens namn inte vad makt en ensam människa som jag har mot en så omfattande konspiration, men ett steg i rätt riktning är ju att försöka upplysa omvärlden, vilket detta handlar om. Sprid det vidare och var inte så godtrogna.


/Per 

PS. Alla de vänner som åkt på semester till Island har jag tappat kontakten med
PPS. Någon film kom ut för ett tag sedan, vilken så smidigt har namnet "The Island" och behandlar just vad jag pratat om, med vissa mindre skillnader. Budskapet är detsamma, även om filmen inte pekar på någonting specifikt.

Kommentarer
Postat av: Katie

Med LASER rakt?!

2009-04-26 @ 13:34:10
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: fisk

Jag kan inte annat än instämma. Och nu hhåller folk på att "flytta ifrån Island", vilket egentligen bara betyder att i vårt informationssamhälle är det för dyrt att hålla lögnen om Island kvar, så man börjar ta bort lögnen genom att skylla på att vulkaner och plattor och shiet gör det svårt att bo där.



-Fisk

2009-04-28 @ 15:19:21
URL: http://fisk.is-a-geek.net/blogs/
Postat av: AnnSofie

Mm..LASER! Next time.. will Astronomy man survive?!

2009-04-29 @ 19:26:35
Postat av: Styrleif

Jag har en vän som har varit i Island. Tagit bilder osv. Haft ett äventyr.

.. So he says.



Mycket pekar på att de som har mest bevis för sitt påstående ljuger.

Ett enkelt test bekräftar detta; Låt mig påstå att Göran P har anorexia.

Mitt bevis: Du kan inte motbevisa mig.

Slutsats: Jag ljög fast mitt bevis var nästintill obehagligt bra. Proves my point.



Så jag instämmer med din text, fortsätt sprid sanningen!!

2009-05-14 @ 23:29:46
URL: http://enlarsmittiblandoss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0